'Vlap vond dat hij hier moest spelen, maar zit nu bij Bielefeld ook op de bank'

'Vlap vond dat hij hier moest spelen, maar zit nu bij Bielefeld ook op de bank'

30-04-2021 11:05
20

Michel Vlap begon zijn verhuurperiode bij Arminia Bielefeld spectaculair met een doelpunt tegen Bayern München, maar is inmiddels naar de bank verdwenen. Sportief directeur Peter Verbeke van Anderlecht hoopt dat de 23-jarige Fries ervan leert.

De Belgische topclub ziet nog steeds toekomst in Vlap. "Voor Vlap, Colassin en Bundu kan de voorbereiding een nieuwe start betekenen", zo vertelt Verbeke in Het Nieuwsblad. "Vlap komt mentaal misschien anders terug. Michel vond dat hij hier moest spelen. Nu zit hij bij Bielefeld, waar hij tegen de degradatie strijdt en ook op de bank zit."

"Daardoor draait hij mogelijk de knop om en oordeelt hij dat hij blij mag zijn dat hij bij Anderlecht kan knokken voor een basisplaats", vervolgt de sportief directeur, die aangeeft dat voor onder meer Zakaria Bakkali geen toekomst is bij Paars-wit.

Vlap verruilde Anderlecht afgelopen winter voor Arminia Bielefeld. Hij bleef tot dusver steken op zeven optredens, waarin hij goed was voor één doelpunt en één assist. In Brussel heeft de aanvallende middenvelder nog een contract tot medio 2024.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie