Vitesse-uitblinker Doekhi is 'echt een koopje': 'Voor minder dan 10 miljoen euro'

Vitesse-uitblinker Doekhi is 'echt een koopje': 'Voor minder dan 10 miljoen euro'

Gepubliceerd: vrijdag 30 april 2021 om 13:25vr 30-04-2021 om 13:25

Vitesse moet vrezen voor het vertrek van verdediger Danilho Doekhi. De 22-jarige jeugdinternational staat in de belangstelling van onder meer Rangers FC, Fulham en Newcastle United. Oud-speler Noel Whelan vindt dat Rangers niet langer moet twijfelen en direct moet toeslaan.

"Als je voor minder dan tien miljoen euro een Nederlandse jeugdinternational kan binnenhalen, is dat een koopje", laat Whelan weten in gesprek met Football Insider. Volgens het medium moet de verdediger van Vitesse iets meer dan 1,5 miljoen euro kosten.

"Op de huidige transfermarkt is het echt een koopje als je talentvolle spelers voor minder dan twee miljoen euro kan aantrekken", vervolgt Whelan. Volgens de oud-speler van Leeds United en Aberdeen zou Rangers geen enkel risico lopen met de aankoop van Doekhi. "Als hij niet slaagt kun je hem waarschijnlijk voor dezelfde prijs weer doorverkopen."

Doekhi is dit seizoen één van de uitblinkers bij Vitesse. Vorig jaar kon de verdediger al vertrekken bij de Arnhemmers, maar het neefje van oud-international Winston Bogarde wees een aanbieding van Dinamo Zagreb af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws