Spelersbus RC Lens beschilderd door 'fans' van PSG, club komt met statement

Spelersbus RC Lens beschilderd door 'fans' van PSG, club komt met statement

01-05-2021 11:20
27

Supporters van Paris Saint-Germain hebben zich van hun slechtste kant laten zien voorafgaand aan het competitieduel met RC Lens. Op Twitter verschijnen foto’s van de spelersbus van Lens, die door een deel van de aanhang van PSG besmeurd en beschilderd is.

In een statement laat de club uit Parijs weten het gedrag van de 'supporters' te verafschuwen. 'Paris Saint-Germain veroordeelt in de krachtigste bewoordingen de onaanvaardbare daden tegen RC Lens door individuen die beweren supporters van de club te zijn', laat PSG weten via de officiële kanalen.

De huidige nummer twee van de Ligue 1 neemt het zaterdagmiddag om 17.00 uur op tegen Lens, dat alvast in de hoofdstad van Frankrijk is. De bus van de bezoekers kreeg van een deel van de aanhang van PSG een ongevraagde make-over. 'Er lopen politieonderzoeken', laat PSG weten. 'Namens zijn gehele gemeenschap betuigt Paris Saint-Germain zijn steun en sympathie aan RC Lens en zijn aanhangers.'

Met nog vier speelrondes op het programma blijft het onverminderd spannend in de top van de Ligue 1. Koploper Lille OSC heeft 73 punten, PSG heeft er één minder. Nummer drie AS Monaco heeft momenteel 71 punten. RC Lens, dat zaterdagmiddag de tegenstander is van PSG, staat vijfde met 56 punten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie