Mvogo kiest geen eieren voor zijn geld: 'Uitstekend dat PSV Drommel heeft gekocht'

Mvogo kiest geen eieren voor zijn geld: 'Uitstekend dat PSV Drommel heeft gekocht'

Gepubliceerd: zaterdag 1 mei 2021 om 17:15za 01-05-2021 om 17:15

Als het aan Yvon Mvogo ligt, speelt hij ook volgend seizoen voor PSV. De 26-jarige doelman loopt niet weg voor de concurrentiestrijd met Joël Drommel, zo vertelt hij aan het Eindhovens Dagblad.

Mvogo is dit seizoen de eerste doelman van PSV. De Zwitser van Kameroense komaf wordt tot de zomer van 2022 gehuurd van RB Leipzig, maar de Duitse club heeft de optie om hem na dit seizoen al terug te halen. "Niks is nog zeker. Ik ga mijn plek bij PSV verdedigen als Leipzig me niet terugroept. Of en wanneer ze dat willen doen, weet ik oprecht niet", zegt hij tegen het ED.

De rol van Mvogo leek uitgespeeld door de komst van Drommel, maar zelf ziet hij dat anders. "Ik wil heel graag bij PSV blijven en vind het uitstekend dat de club Drommel heeft gekocht. Dat is een teken van ambitie. Een club met de status en doelstellingen van PSV heeft twee goede keepers nodig. Aangezien ik na dit seizoen nog maar een jaar onder contract sta en Lars Unnerstall vertrekt, moest PSV met het oog op de toekomst iets doen."

Volgens Mvogo hebben technisch manager John de Jong en Roger Schmidt dat ook aan hem uitgelegd. De sluitpost is sowieso positief over de Duitse trainer en wil hem terugbetalen voor het vertrouwen. "Voor heel PSV en zeker voor de trainer vind ik het ongelooflijk jammer dat we geen prijs hebben gepakt, maar voor volgend seizoen ben ik heel optimistisch. Er kan echt iets moois ontstaan bij PSV en ik wil er graag deel van uitmaken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet PSV ook Mvogo behouden?

Ja, twee goede keepers is belangrijk
67%
Nee, liever een andere stand-in voor Drommel
33%
(889 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws