'Ik denk dat ze er bij PSV van uitgaan dat Mvogo terug gaat keren naar Leipzig'

'Ik denk dat ze er bij PSV van uitgaan dat Mvogo terug gaat keren naar Leipzig'

Gepubliceerd: vrijdag 16 april 2021 om 18:51vr 16-04-2021 om 18:51

Laatste update: vrijdag 16 april 2021 om 20:34vr 16-04-2021 om 20:34

PSV had Joël Drommel vorig seizoen al op het oog, maar toen ging een mogelijke deal niet door omdat Roger Schmidt Yvon Mvogo wilde huren van RB Leipzig. Dat meldt Marco Timmer, PSV-watcher van Voetbal International. 

"Drommel is niet naar Eindhoven gekomen om de tweede keeper te worden. Hij gaat er als eerste keeper naartoe en ik denk dat ze er bij PSV van uitgaan dat Mvogo terug gaat keren bij RB Leipzig. Dan kan Leipzig hem houden of weer gaan verhuren", vertelt Timmer in een video van Voetbal International.

Drommel past goed in de filosofie van Schmidt, die graag inspeelt op de ruimtes die tegenstanders laten vallen achter de laatste linie. "Schmidt wil een keeper die de grote ruimte achter de defensie kan bespelen. Mvogo kan dat prima, maar Drommel ook. John de Jong had hem al eerder op het oog, maar toen kwam Schmidt met Mvogo en ging de deal niet door", sluit Timmer af.

Drommel heeft vrijdag een vijfjarig contract getekend in Eindhoven. Lars Unnerstall bewandelde eerder al de omgekeerde weg. De Duitse sluitpost staat volgend seizoen onder de lat in Enschede.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws