Woedende Jans kondigt wijzigingen aan: 'Verschrikkelijk, bezem gaat er doorheen'

Woedende Jans kondigt wijzigingen aan: 'Verschrikkelijk, bezem gaat er doorheen'

01-05-2021 22:10
43

Ron Jans is woedend na de 3-0 nederlaag van zijn FC Twente bij Fortuna Sittard. De trainer won in 2021 nog maar twee keer met de Tukkers en ook in Limburg wilde het niet lukken.

De tweede helft die Twente op de mat legde, zorgde voor veel frustratie bij Jans. "Het zakt zo ver in elkaar, dat heb ik dit seizoen nog niet meegemaakt met dit elftal", zegt hij tegenover ESPN. "We oogden weerloos en we hadden ook wel met 5-0 kunnen verliezen als Joël Drommel niet nog een paar ballen had gepakt."

Wedden

Meer odds

De trainer belooft wijzigingen in zijn team. "Je kunt verliezen, maar niet zonder te hebben gestreden. We zijn daarin verschrikkelijk door het ijs gezakt. Elke keer heb je een kans om het om te draaien, want langer konden we niet wachten. Nu gaat echt de bezem erdoor. Volgende week tegen Heracles moeten we een hele andere mentaliteit hebben."

Twente begon goed aan het seizoen en was een stabiele subtopper, maar door de matige resultaten van de laatste maanden zijn ze afgezakt naar plaats twaalf. Deelname aan de play-offs om Europees voetbal lijkt ver weg voor Jans en de zijnen. De achterstand op Heracles, dat plek acht bezet houdt, is vijf punten.