Perez ziet interview Advocaat: Dat vinden spelers echt niet leuk om te horen

Perez ziet interview Advocaat: "Dat vinden spelers echt niet leuk om te horen"

Gepubliceerd: zondag 2 mei 2021 om 15:32zo 02-05-2021 om 15:32

Het is niet uitgesloten dat Dick Advocaat op korte termijn opstapt als trainer van Feyenoord. ESPN-analist Kenneth Perez vindt het nog te vroeg voor zulke conclusies.

Advocaat was na de Feyenoord-blamage tegen ADO Den Haag (3-2) aangedaan en zinspeelde op een vertrek. Daarbij impliceerde de ervaren trainer dat zijn spelers meer bezig zijn met transfers, contracten en geld dan met voetballen. "Dat vinden spelers echt niet leuk om te horen", reageert Perez.

"Verder heeft hij helemaal gelijk: Advocaat is eindverantwoordelijk", vervolgt de ESPN-analist. "Als hij de spelers niet aan de praat kan krijgen en zij niet meer achter hem staan, is het misschien de enige oplossing. Het is niet zo dat Feyenoord dan veel beter gaat spelen. Het ligt gewoon aan de zeer matige samenstelling van de selectie."

Perez denkt dat Advocaat 'de beslissing zelf niet wil nemen'. "Omdat het einde van zijn carrière als clubcoach heel dichtbij is. Dan wil je misschien niks overhaasten. Na zo'n nederlaag is het ook niet de beste tijd om zo'n beslissing te nemen. Na een nachtje slapen komen er misschien andere indrukken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Advocaat stoppen bij Feyenoord?

Ja
69%
Nee
31%
(3905 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws