Arnesen krijgt wind van voren: 'Wat hij heeft gehaald bij een club zonder geld...'

Arnesen krijgt wind van voren: 'Wat hij heeft gehaald bij een club zonder geld...'

Gepubliceerd: zondag 2 mei 2021 om 20:26zo 02-05-2021 om 20:26

Laatste update: zondag 2 mei 2021 om 20:56zo 02-05-2021 om 20:56

Kenneth Perez is niet onder de indruk van het werk dat technisch directeur Frank Arnesen heeft verricht bij Feyenoord. De analist vindt dan de zijn landgenoot niet goed is omgegaan met het beschikbare geld dat Feyenoord had. Perez laat zich ook andermaal uit over trainer Dick Advocaat.

In de ESPN-studio begint Perez over Arnesen. "Ik heb een zwak voor hem, maar wat hij tot nu toe binnen heeft gehaald voor een club die geen geld heeft… Ze hebben dus negen miljoen euro betaald voor Texeira, Diemers, Bozenik en Antonucci. Ik vind dat waanzinnig veel geld voor matige kwaliteit", stelt Perez.

Ook Advocaat kwam ter sprake in de studio, net als eerder op de zondag. Na de 3-2 nederlaag tegen ADO Den Haag (3-2) zinspeelde Advocaat op een vertrek, waarbij De Kleine Generaal impliceerde dat zijn spelers te veel bezig zijn met transfers, contracten en geld. Perez stelde eerst dat 'de spelers dat echt niet leuk vinden om te horen'. Nu gaat de Deen verder in op die uitspraak. "De spelers kunnen ook zeggen: wij hebben een dikbetaalde trainer en die bakt er ook niks van. Advocaat moet morgen (maandag, red.) gewoon tegen zijn spelers zeggen: we gaan op deze manier verder, in plaats van het te vragen.

Perez denkt wel dat Advocaat nog de juiste man op de juiste plek is, alleen wel onder een belangrijke voorwaarde. "Hij moet wel heel snel weer de oude Dick worden. Hij moet weer echt harde maatregelen nemen en niet een oogje dichtknijpen van: nou, laat maar gaan. Hij moet gewoon hard zijn. Daar heeft hij heel veel successen mee behaald", besluit Perez.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws