Ten Hag gaat in gesprek over zaak-De Vrij: Uiteraard zal ik het bekijken

Ten Hag gaat in gesprek over zaak-De Vrij: "Uiteraard zal ik het bekijken"

Gepubliceerd: maandag 3 mei 2021 om 13:03ma 03-05-2021 om 13:03

Ajax-trainer Erik ten Hag gaat binnenkort in gesprek met zijn management. Afgelopen weekend zorgde een publicatie van Follow the Money over Sport Entertainment Group (SEG) voor opschudding in de voetbalwereld.

Zaakwaarnemers van Stefan de Vrij zouden buiten zijn medeweten 7,5 miljoen euro hebben verdiend aan zijn transfer naar Internazionale. Ten Hag is ook aangesloten bij SEG en heeft 'uiteraard kennisgenomen' van het nieuws. "Maar ik ken niet alle achtergronden", laat hij weten aan De Telegraaf. "Ik wil ook geen oordeel geven, want dat moet je pas doen als je de achtergronden wel kent. Dat geldt - denk ik - ook voor de media."

Op de vraag of hij zich er wel in gaat verdiepen, antwoordt Ten Hag: "Uiteraard zal ik het bekijken, maar ik was met deze wedstrijd (kampioensduel van Ajax met FC Emmen, red.) bezig. Ik heb niet alle kennis, maar ik zal er over spreken met mijn management. Uiteraard." SEG doet ook de zakelijke begeleiding van (ex-)voetballers als Robin van Persie, Daley Blind, Marten de Roon en Memphis Depay.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws