'Genoeg kansen gehad om in buitenland te tekenen, maar als er geen klik is..'

'Genoeg kansen gehad om in buitenland te tekenen, maar als er geen klik is..'

Gepubliceerd: woensdag 5 mei 2021 om 15:35wo 05-05-2021 om 15:35

Laatste update: donderdag 6 mei 2021 om 11:09do 06-05-2021 om 11:09

FC Utrecht wil door met Adam Maher. Dat bevestigt de middenvelder in gesprek met Voetbal International. Het signaal vanuit Utrecht is in ieder geval goed, zegt Maher.

Technisch directeur Jordy Zuidam van Utrecht heeft zich bij het management van Maher gemeld. De speler heeft het naar z'n zin en staat niet onwelwillend tegenover een langer verblijf in de Galgenwaard. 

Maher heeft altijd de droom gehad om in het buitenland te spelen, maar staart zich daar niet blind op. "Ik heb geleerd naar mijn gevoel te luisteren. Ik heb genoeg kansen gehad om in het buitenland te tekenen, maar als de klik er niet is, dan moet je het niet doen. Als jonge speler moet je dromen, maar de realiteit kan anders zijn", zegt Maher.

Maher zegt nu niet bezig te zijn met de komende jaren. "De focus ligt op dit seizoen. Het allerbelangrijkste – en dat zou voor elke voetballer moeten gelden – is dat je wekelijks kan spelen. Vergeet niet wat je wél hebt. Ik voel me eindelijk weer voetballer. Dat gevoel is het allerbelangrijkste."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws