'Transfermissie FC Utrecht nu al geslaagd, mutaties op het middenveld'

'Transfermissie FC Utrecht nu al geslaagd, mutaties op het middenveld'

Gepubliceerd: woensdag 5 mei 2021 om 13:34wo 05-05-2021 om 13:34

FC Utrecht heeft al voldaan aan zijn belangrijkste transferprioriteiten voor komend seizoen: met Anastasios Douvikas en Quinten Timber zijn er een nieuwe spits en een nieuwe controlerende middenvelder aangetrokken. Met de komst van Timber wordt er alvast ingespeeld op een aantal personele wijzigingen op het middenveld.

Volgens De Telegraaf verwacht de huidige nummer zes van de Eredivisie namelijk het een en ander op transfergebied. Simon Gustafson gaat binnenkort zijn laatste contractjaar in en heeft intern al aangegeven dat hij een nieuwe uitdaging aan wil gaan, klinkt het. FC Utrecht wil voorkomen dat de Zweed na het volgende seizoen transfervrij vertrekt, waardoor de kans groot is dat hij deze zomer verkocht gaat worden. Ook Joris van Overeem is in 2022 transfervrij: De Telegraaf sluit niet uit dat ook hij zijn horizon wil verbreden.

Ook Adam Maher zou tegen die tijd transfervrij kunnen vertrekken, maar FC Utrecht wil met hem in gesprek over contractverlenging. De as van het elftal voor komend seizoen staat al: FC Utrecht heeft de afgelopen tijd de contracten van doelman Eric Oelschlägel, verdedigers Mark van der Maarel en Willem Janssen en middenvelders Sander van de Streek en Othman Boussaid al verlengd. Giovani Troupée en Justin Hoogma keren niet terug in De Galgenwaard. Over huurlingen Leon Guwara (VVV-Venlo), Jonas Arweiler (ADO Den Haag), Nick Venema (NAC Breda) en Justin Lonwijk (Viborg FF, Denemarken) moet nog een beslissing genomen worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws