Zaakwaarnemer bevestigt: PSV, Feyenoord en Groningen hebben interesse

Zaakwaarnemer bevestigt: PSV, Feyenoord en Groningen hebben interesse

Gepubliceerd: woensdag 5 mei 2021 om 16:49wo 05-05-2021 om 16:49

Martin Fraisl staat in de belangstelling van PSV en Feyenoord, zo bevestigt zijn zaakwaarnemer aan het Eindhovens Dagblad. Ook FC Groningen toont interesse in de 27-jarige doelman, die na dit seizoen transfervrij vertrekt bij ADO Den Haag.

Volgens spelersmakelaar Helge Payer heeft Fraisl meerdere ijzers in het vuur. "Er is door meerdere clubs geïnformeerd en ook PSV is daarbij", zegt hij tegen het ED. "Maar een concreet aanbod is er nog niet."

PSV versterkte zich al met Joël Drommel en ook Yvon Mvogo wil bij de club blijven, zo vertelde hij onlangs. De Zwitser kan nog wel worden teruggehaald door RB Leipzig. Fraisl zal echter sowieso niet als eerste doelman in Eindhoven aan de slag gaan. Bij Feyenoord ontstaat er een vacature door het vertrek van Nick Marsman naar Inter Miami. Groningen ziet onder meer Sergio Padt vertrekken, al komt Peter Leeuwenburgh daar voor terug.

Fraisl onttrekt zich enigszins aan de malaise bij Eredivisie-hekkensluiter ADO. Hij maakte vooral in het thuisduel met PSV (2-2) een ijzersterke indruk. Eerder keepte hij voor SV Sandhausen in de 2. Bundesliga, was hij in Roemenië actief op het hoogste niveau en deed hij ervaring op in zijn thuisland.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws