Ten Hag over erehaag Ajax: De kampioen moet je feliciteren

Ten Hag over erehaag Ajax: "De kampioen moet je feliciteren"

Gepubliceerd: vrijdag 7 mei 2021 om 17:15vr 07-05-2021 om 17:15

Ajax is kampioen, maar aan motivatie geen gebrek voor De Klassieker tegen Feyenoord. Trainer Erik ten Hag verzekert dat z'n spelers fris en gemotiveerd aan de aftrap zullen staan.

"Het was mooi, prachtig, maar niet zo uitbundig als normaal", zegt Ten Hag over het kampioensfeestje. "Er zijn geen supporters bij. Uiteindelijk ga je over tot de orde van de dag. We hebben het trainingsproces weer opgepakt en gaan richting De Klassieker. We weten dat deze wedstrijd voor onze fans heel belangrijk is, zo zullen we hem ook benaderen. We zijn kampioen en hebben de beker, maar we willen laten zien dat we de nummer één van Nederland zijn. Dat moet je iedere keer bevestigen. Ergens komen is makkelijker dan ergens blijven. Dat begint zondag. Wij willen onze fans de overwinning schenken."

Erehaag
Trainer Dick Advocaat van Feyenoord voelt niets voor een erehaag voor Ajax. Een hand of felicitatie is volgens hem voldoende. Ten Hag legt het verder bij de Rotterdammers neer. "Dat laat ik aan de tegenstander. Wij zijn daar niet mee bezig." Maar zou Ajax het voor Feyenoord doen? "De kampioen moet je feliciteren", reageert Ten Hag diplomatiek. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws