Van Bergen wil hogerop, Kraay jr. valt van zijn stoel: 'Word hier chagrijnig van'

Van Bergen wil hogerop, Kraay jr. valt van zijn stoel: 'Word hier chagrijnig van'

Gepubliceerd: zondag 9 mei 2021 om 07:26zo 09-05-2021 om 07:26

Laatste update: zondag 9 mei 2021 om 07:33zo 09-05-2021 om 07:33

Mitchell van Bergen kreeg zaterdagavond de kans om sc Heerenveen langs FC Utrecht te schieten, maar dat lukte de aanvaller niet. Hij is er van overtuigd dat hij klaar is voor een stap hogerop, al zet ESPN-verslaggever Hans Kraay jr. daar openlijk zijn vraagtekens bij.

Verslagen verschijnt Van Bergen na het 0-0 gelijkspel tussen Heerenveen en Utrecht voor de camera van ESPN. "Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen eigenlijk. Ik krijg dit seizoen kans op kans, maar het zit gewoon niet mee."

Desondanks blijft Van Bergen ambitieus: hij hoopt na dit seizoen een transfer te maken. "Ik denk dat ik er klaar voor ben om een stapje hogerop te zetten. Ik weet dat ik het kan, het zit alleen niet mee. Ik baal er ontzettend van. Ik ga elke week opnieuw. Als ze gaan vallen, vallen ze", aldus de aanvaller.

Kraay jr. is het duidelijk niet eens met de plannen van Van Bergen en laat dat meteen merken. "Je zal volgend jaar gewoon nog een jaartje Heerenveen moeten doen, voordat je je doelstellingen waar kan maken. Je moet toch meer goals maken?", vertelt de verslaggever. "Dat klopt, maar dat kan toch ook bij een andere club als die kans komt?", countert Van Bergen. "Dat zou ik dan daar moeten laten zien. Of bij Heerenveen, dat weet ik niet. Ik baal gewoon, ik word hier gewoon chagrijnig van."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws