Vertrek Advocaat geen issue bij spelers: 'Verder geen woorden aan vuil maken'

Vertrek Advocaat geen issue bij spelers: 'Verder geen woorden aan vuil maken'

Gepubliceerd: maandag 10 mei 2021 om 07:39ma 10-05-2021 om 07:39

Laatste update: maandag 10 mei 2021 om 07:55ma 10-05-2021 om 07:55

De spelersgroep van Feyenoord heeft geen enkel moment gedacht dat trainer Dick Advocaat op zou stappen na de pijnlijke nederlaag bij ADO Den Haag. Bryan Linssen stelt na de verloren Klassieker tegen Ajax (0-3) dat de selectie van de Rotterdammers nog altijd alles wil geven voor de 73-jarige oefenmeester.

Vorig weekend stelde Advocaat zijn positie bij Feyenoord openlijk ter discussie, na afloop van de blamage tegen hekkensluiter ADO (3-2). "Dat er vorige week na onze nederlaag tegen ADO Den Haag sprake van was dat hij zou opstappen, heeft bij ons echt geen seconde geleefd", blikt Linssen terug na de verloren Klassieker tegen Ajax.

Linssen vindt dan ook dat Advocaat en de spelersgroep het seizoen samen goed af moeten sluiten. "Wij proberen voor de trainer door het vuur te gaan, heel simpel. Daar hoeven we dus verder ook geen woorden aan vuil te maken." Feyenoord heeft nog twee wedstrijden de tijd om de play-offs te ontlopen en moet daarin een achterstand van vijf punten op Vitesse goed weten te maken. "Waarom zou dan niet kunnen? Wij moeten gewoon knallen, dat is heel simpel", stelt Linssen.

Linssen zag tegen Ajax een beter Feyenoord dan tegen ADO. "Ik denk dat de wil heel groot was en het enthousiasme ook. We hebben het Ajax ook niet heel makkelijk gemaakt. Ik vind dat de uitslag groter is dan het verschil op het veld tijdens de wedstrijd. Ajax speelt makkelijk, maar dat doen ze al het hele seizoen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wordt Feyenoord nog vierde in de Eredivisie?

Ja, dat gaat lukken
9%
Nee, ze gaan naar de play-offs
91%
(401 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws