'Zahavi beslist spoedig: seizoen afmaken met PSV of vervroegd terug naar Israël'

'Zahavi beslist spoedig: seizoen afmaken met PSV of vervroegd terug naar Israël'

Gepubliceerd: maandag 10 mei 2021 om 10:43ma 10-05-2021 om 10:43

Eran Zahavi beslist maandag of hij terugkeert naar Israël of het seizoen nog afmaakt met PSV. De spits kreeg zondagmiddag bericht dat zijn familie slachtoffer was van een overval en zegt heel erg geschrokken te zijn.

Via Instagram Stories liet Zahavi weten dat alles in orde is, maar dat hij en zijn familie erg geschrokken zijn van dit 'vervelende incident'. De spits wil alle mensen die hun zorgen en steun hebben uitgesproken bedanken en vraagt om privacy, zodat zijn gezin het drama kan verwerken.

Het Israëlische medium One weet ondertussen dat de PSV'er maandag nog zal besluiten of hij in Nederland blijft. De Eindhovenaren hebben nog twee wedstrijden te spelen en strijden nog om een ticket voor de voorronde van de Champions League, maar Zahavi kan besluiten om vervroegd terug te gaan naar Israël en daar van de schrik te bekomen.

De overval was een nachtmerrie voor de vrouw en kinderen van de spits. De politie kwam maandagochtend met details over het incident en laat weten dat niet alleen de vrouw, maar ook de kinderen van Zahavi werden vastgebonden en de mond werden gesnoerd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws