Veelbesproken Beugelsdijk tackelde Madueke: 'Ik vond het al een rare overtreding'

Veelbesproken Beugelsdijk tackelde Madueke: 'Ik vond het al een rare overtreding'

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 15:43di 11-05-2021 om 15:43

Tom Beugelsdijk wordt genoemd in de matchfixingzaak die sinds afgelopen weekend speelt en dat vindt Noni Madueke niet zo gek. De verdediger van Sparta maakte een dubieuze overtreding op de Engelse PSV'er en kreeg daar een gele kaart voor.

Die overtreding wordt genoemd als het mogelijke incident waar een opzettelijke kaart werd gepakt. Het zou Madueke niet verbazen. "Ik vroeg me toen al af wat hij nou eigenlijk aan het doen was", zegt de aanvaller van PSV tegenover ESPN. "Ik was omsingeld door heel veel spelers van Sparta en hij raakte me op een hele rare manier."

Nu Beugelsdijk in het nieuws is gekomen en genoemd wordt in de zaak, denkt de Engelsman er nog wel eens aan terug. "Toen vond ik er niet zo heel veel van en ik weet nu natuurlijk niet of het waar is of niet, maar ik ben er wel over na gaan denken. Het was een rare overtreding, maar goed, ieder zijn eigen ding."

Sparta bracht maandag een statement naar buiten waarin de betrokkenheid van Beugelsdijk bij de zaak werd ontkend. Zelf zegt de Hagenees ook van niets te weten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws