'Messi wil nu niet nadenken over toekomst en schuift aanbieding voor zich uit'

'Messi wil nu niet nadenken over toekomst en schuift aanbieding voor zich uit'

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 17:17di 11-05-2021 om 17:17

Laatste update: dinsdag 11 mei 2021 om 17:24di 11-05-2021 om 17:24

Lionel Messi zal na het seizoen pas ingaan op het contractvoorstel dat hij heeft ontvangen van FC Barcelona. Niet lang geleden werd bekend dat de Argentijn, wiens verbintenis komende zomer afloopt, een aanbieding van de Barça-clubleiding op zak heeft.

Zo'n twee weken geleden kwam naar buiten dat Barcelona een contractvoorstel aan Messi heeft gedaan. De vedette zou volgens TV3 met zijn nieuwe contract nog twee jaar bij de club blijft spelen, tot het WK van 2022 in Qatar. Daarna kan hij zijn carrière in Amerika afsluiten. Tegelijkertijd kan Messi ambassadeur van Barcelona worden. En na het Amerikaanse avontuur zou de huidige captain als directeur terug kunnen keren in Catalonië.

Messi zal dus na het seizoen pas reageren op dit voorstel, waardoor zijn toekomst voorlopig open blijft. De aanvaller wil zich met Barcelona graag focussen op de laatste en allesbeslissende competitieduels. Tijdens de vlucht naar Valencia voor het uitduel bij Levante, sprak Messi overigens wel met president Joan Laporta.  

Naast het duel bij Levante, neemt Barcelona het de laatste wedstrijden van het seizoen ook nog op tegen Celta de Vigo en Eibar. De club staat momenteel derde in LaLiga, maar maakt nog altijd kans op de landstitel. Het gat met nummer één Atlético Madrid bedraagt nu twee punten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws