Ook broer van Koopmeiners denkt na over toekomst: Ik ben wel toe aan een stap

Ook broer van Koopmeiners denkt na over toekomst: "Ik ben wel toe aan een stap"

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 08:23wo 12-05-2021 om 08:23

Broer Teun zou na dit seizoen een toptransfer naar het buitenland kunnen maken, maar ook Peer Koopmeiners denkt na over een eventueel vertrek bij AZ. De aanvoerder van de beloftenploeg wil na drie volledige seizoenen Keuken Kampioen Divisie 'meer uitdaging', laat hij weten aan het Noordhollands Dagblad.

De jongere van de twee Koopmeiners-broers debuteerde begin januari 2018 voor Jong AZ, speelde inmiddels 77 wedstrijden en is dus uitgegroeid tot aanvoerder. "Dit was mijn derde seizoen in de Eerste Divisie. Ik heb stappen gemaakt en kan nu nog beter mee in deze competitie", vertelt hij. "Ik merk dat ik toe ben aan meer uitdaging."

Daarmee doelt hij op de stap naar het eerste elftal óf een tijdelijke transfer naar een andere club. "Mijn contract loopt nog door (tot medio 2022, red.) en ik ben in gesprek met de club over de toekomst", vertelt Koopmeiners, die zijn debuut namens AZ 1 nog niet heeft gemaakt, maar dat wel wil doen. "Of dat via een omweg gebeurt of rechtdoor, zullen we in de zomer zien. Ik ben wel toe aan een stap. Vooral qua trainingsniveau wil ik omhoog. De vraag is waar ik me het best kan ontwikkelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws