Breaking news

EK-stunt van debutant Finland overschaduwd door Eriksen-gebeurtenissen

'Koeman op matje bij Laporta: preses wil uitleg over teleurstellende resultaten'

'Koeman op matje bij Laporta: preses wil uitleg over teleurstellende resultaten'

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 16:31wo 12-05-2021 om 16:31

Laatste update: woensdag 12 mei 2021 om 16:35wo 12-05-2021 om 16:35

Ronald Koeman staat na de teleurstellende remise tegen Levante (3-3) een gesprek met FC Barcelona-president Joan Laporta te wachten. De preses wil persoonlijk tekst en uitleg van Koeman over de teleurstellende reeks die Barça doormaakt.

Dat meldt Mundo Deportivo woensdagmiddag. Volgens de sportkrant wil Laporta in alle rust van Koeman horen hoe hij die ontwikkelingen van de afgelopen weken ziet. De Catalanen wisten van de laatste vijf wedstrijden er slechts één te winnen, waarmee de titelkansen verkeken lijken.

Ook zou Laporta van Koeman willen horen waarom bepaalde tactische keuzes zijn gemaakt. De preses zou de rol van sommige spelers niet begrijpen. Eerder liet Laporta al doorschemeren dat hij niet snapte waarom Riqui Puig zo weinig speelminuten krijgt. De clubpresident vindt dat de Spaanse middenvelder een 'sleutelfiguur' is om de jeugdopleiding met het eerste elftal te verbinden. Puig doorliep La Masía en zit nu voornamelijk op de bank.

Volgens Mundo Deportivo neemt Laporta na het gesprek met Koeman nog geen beslissing over de toekomst van de Nederlandse trainer. De oefenmeester heeft nog een contract tot de zomer van 2022 bij Barcelona. De krant schrijft dat Koeman ondanks zijn status bij de club niet verzekerd is van zijn toekomst bij de Catalanen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws