Bazoer maakt transferwens bekend: 'Vorige week met technisch directeur gesproken'

Bazoer maakt transferwens bekend: 'Vorige week met technisch directeur gesproken'

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 17:49do 13-05-2021 om 17:49

Riechedly Bazoer gaat na dit seizoen waarschijnlijk vertrekken bij Vitesse. De 24-jarige verdediger annex middenvelder wil graag een transfer maken, als 'de goede club' zich meldt bij Vitesse.

Voor de camera van ESPN wordt Bazoer gevraagd naar zijn toekomst bij Vitesse. "Ik heb nog een contract voor een jaar", antwoordt de Oranje-international. "Ik heb vorige week met de technisch directeur gesproken. Toen hebben we onze gedachtes uitgewisseld. Ik ben wel ambitieus: ik wil een stap maken als er een goede club komt."

Bazoer vindt dat hij er klaar is om Vitesse te verlaten. "Ik denkt dat ik dat niet alleen vandaag heb laten zien", vertelt de steunpilaar van de Arnhemmers. "Ik denk dat ik gewoon een heel goed seizoen heb gedraaid."

Bazoer was dit seizoen vaak basisspeler bij Vitesse. Hij heeft alleen duels gemist door een aantal schorsingen. Als Bazoer niet in de eerste weken van de transferperiode vertrekt bij Vitesse, dan wacht een Europees avontuur met zijn huidige club. Vitesse plaatste zich donderdag namelijk voor de voorronde van de Conference League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws