Als je door Koeman gehaald wordt, heeft hij een idee met je, een plan

"Als je door Koeman gehaald wordt, heeft hij een idee met je, een plan"

Gepubliceerd: vrijdag 14 mei 2021 om 08:51vr 14-05-2021 om 08:51

Laatste update: vrijdag 14 mei 2021 om 09:43vr 14-05-2021 om 09:43

Ibrahim Afellay, Theo Janssen en Pierre van Hooijdonk denken dat Memphis Depay een rol van betekenis gaat spelen bij FC Barcelona, zijn mogelijke nieuwe werkgever. Volgens Marca heeft Memphis een akkoord bereikt met de club.

Afellay maakte in 2011 de overstap naar Barcelona en speelde er vier jaar. "Dat was natuurlijk een jongensdroom, maar dat was ook in een tijd dat Barcelona de voetbalwereld domineerde. Als zo'n club je dan wil helpen, een groter compliment kun je niet krijgen", zegt hij bij Studio Voetbal. "Of hij Barcelona beter maakt? "Zeer zeker wel. Het is een toegevoegde waarde voor Barcelona."

Janssen denkt dat ook. "Als je kijkt naar de voorhoede van Barcelona, past hij daar zeker. Maar Agüero gaat misschien ook, dan wordt het lastiger voor hem. Ze hebben ook Griezmann nog en wat andere aardige spelers. Ik denk dat Koeman belangrijk is om daar te slagen."

"Als je door Koeman gehaald wordt, heeft hij een idee met je, een plan", vult Van Hooijdonk aan. "Dan krijgt hij honderd procent het vertrouwen en gaat hij zijn wedstrijden spelen. Maar dat hij iets gaat betekenen, daar geloof ik wel in."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wordt Memphis een hit bij Barça?

Ja
48%
Nee
52%
(3486 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws