Breaking news

FC Twente zet overheid voor het blok: 'Of iedereen naar binnen, of niemand'

Marca: Memphis bereikt akkoord met Barcelona, transfer zit vast aan Koeman

Marca: Memphis bereikt akkoord met Barcelona, transfer zit vast aan Koeman

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 18:25do 13-05-2021 om 18:25

De droomtransfer Memphis Depay naar FC Barcelona lijkt nu echt aanstaande. Volgens Marca heeft de vedette van Olympique Lyon en het Nederlands elftal een akkoord bereikt met de club van Ronald Koeman en Frenkie de Jong.

De strijd om de Spaanse landstitel in volle gang, maar Barcelona is op de achtergrond druk bezig met transferzaken: enkele uren na de scoop van Diario SPORT over het principe-akkoord met Sergio Agüero, meldt Marca dat Barça en Memphis eruit zijn.

Memphis komt op voorspraak van Koeman naar Camp Nou. De trainer hoopt in de laatste twee transferperiodes al op de komst van de 27-jarige aanvaller, maar de financiële problemen van Barça gooiden roet in het eten. Nu is Memphis transfervrij beschikbaar.

Er is Memphis veel aan gelegen om zijn droomtransfer te verwezenlijken: volgens Marca is hij bereid om qua salaris fors in te leveren. Barça is daarmee akkoord gegaan.

Helemaal zeker is de transfer nog niet, voegt de Spaanse sportkrant eraan toe: als Koeman in Barcelona blijft, speelt Memphis volgend seizoen in Camp Nou. Maar als president Joan Laporta besluit een trainerswissel door te voeren, ontstaat er een nieuwe situatie. Barça en Memphis zouden dan opnieuw om tafel moeten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wordt Memphis een hit bij Barça?

Ja
48%
Nee
52%
(3486 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws