Kroos moet in quarantaine en reageert vol ongeloof op Real Madrid-tweet

Kroos moet in quarantaine en reageert vol ongeloof op Real Madrid-tweet

Gepubliceerd: vrijdag 14 mei 2021 om 15:59vr 14-05-2021 om 15:59

Toni Kroos kan voorlopig niet in actie komen namens Real Madrid, heeft De Koninklijke bekendgemaakt. De Duitse middenvelder moet in quarantaine, hoewel hij zelf niet positief getest is, heeft Kroos zelf ook tot zijn verbazing vernomen.

De controleur zat donderdagavond nog negentig minuten op de bank tijdens het uitduel met Granada en speelde zondag een volledige wedstrijd tegen Sevilla. Kroos is echter in contact gekomen met iemand die een positieve COVID-test af heeft gelegd. De 101-voudig Duits international is zelf negatief getest, maar moet uit voorzorg toch in thuisisolatie blijven.

Kroos heeft via Twitter gereageerd op de berichtgeving van Real Madrid en lijkt niet helemaal gelukkig met de situatie. Hij mist naar alle waarschijnlijkheid het uitduel met Athletic Bilbao van zondag: of hij er één week later weer bij is tegen Villarreal, is nog de vraag. Titelhouder Real Madrid staat twee punten achter stadgenoot en koploper Atlético, maar is qua onderling resultaat in het voordeel. Als Atlético vier punten pakt in de laatste twee wedstrijden en Real Madrid wint twee keer, dan is De Koninklijke dus opnieuw kampioen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie wordt kampioen van Spanje?

Atlético Madrid
79%
Real Madrid
21%
(791 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws