'Hoop dat Nederland het EK wint, maar ik denk dat Italië de meeste kans maakt'

'Hoop dat Nederland het EK wint, maar ik denk dat Italië de meeste kans maakt'

Gepubliceerd: zaterdag 15 mei 2021 om 14:09za 15-05-2021 om 14:09

Wesley Sneijder denkt dat Chelsea de finale van de Champions League wint. Ook ziet hij Italië als de favoriet om het aankomende EK te winnen.

Chelsea neemt het in de finale van de Champions League op tegen Manchester City. "Ik denk dat Chelsea wint. Het is een sterk team en ik denk dat zij favoriet zijn. Wat het het EK betreft hoop ik dat Nederland wint, maar wat mij betreft maakt Italië de meeste kans", zegt Sneijder tegen Gianluca Di Marzio.

De Italiaanse journalist vroeg Sneijder naar zijn verleden bij Internazionale, waar hij volgens velen zijn beste periode beleefde. Sneijder sleepte onder José Mourinho onder meer de Champions League en de landstitel in de wacht. "Ik volg Inter nog steeds. Ik had al voorspeld dat ze de competitie zouden winnen omdat ze zo'n goed elftal hebben. De titel is verdiend."

"We hebben nog een Whatsapp-groep met de spelers uit 2010. Lukaku is de speler die nu het meeste indruk op me maakt. Ik had niet verwacht dat hij het zo goed zou doen, maar uiteindelijk blijft het een teamprestatie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws