Feyenoord-huurling bloeit op: 'Ik zie wel hoe ze er na dit seizoen in staan'

Feyenoord-huurling bloeit op: 'Ik zie wel hoe ze er na dit seizoen in staan'

Gepubliceerd: zondag 16 mei 2021 om 12:51zo 16-05-2021 om 12:51

Dylan Vente beleeft een succesvolle huurperiode bij Roda JC. De spits, die onder contract staat bij Feyenoord, scoorde zaterdagavond in de kwartfinale van de Keuken Kampioen Play-Offs tegen De Graafschap en is benieuwd wat zijn Rotterdamse club in de toekomst met hem van plan is.

Doorbreken in De Kuip lukte hem nog niet en een huurperiode bij RKC Waalwijk werd ook niet wat de spits ervan verwacht had, maar in het zuidoosten van Limburg bloeit Vente op. Met een doelpunt tegen De Graafschap hielp hij zijn ploeg naar de halve finale van de nacompetitie. "Ik ben blij met mijn ontwikkeling hier", zegt de Feyenoorder tegen de Telegraaf. "Ik ben blij dat ik vandaag mijn doelpuntje mee kan pikken."

De Stadionclub blijft Vente in de gaten houden en dus hoort hij binnenkort wat de plannen voor de toekomst zijn. "Het is nog onduidelijk", reageert hij. "Ik maak eerst lekker dit af en daarna hoor ik wel wat er gaat gebeuren. Bij Roda heb ik de kans gekregen om weer minuten te maken nadat ik een half jaar niet had gespeeld en nu is het voor mij belangrijk om ook in de laatste twee wedstrijden belangrijk te zijn. Dan zie ik daarna wel hoe Feyenoord erin staat."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws