Breaking news

Lukaku gidst effectieve Duivels naar probleemloze zege op bewogen EK-avond

Petrovic ziet beelden van verweer van FC Emmen: Draaien, draaien, draaien...

Petrovic ziet beelden van verweer van FC Emmen: "Draaien, draaien, draaien..."

Gepubliceerd: zondag 16 mei 2021 om 15:48zo 16-05-2021 om 15:48

De strijd om plek vijftien heeft zondag een extra dimensie gekregen door de 'aanmoedigingspremiesoap': Fortuna Sittard maakte vlak voor de uitwedstrijd tegen Willem II bij de KNVB melding van een aanbod dat het van FC Emmen had gekregen. Willem II-trainer Zeljko Petrovic denkt er het zijne van.

Emmen begon de zondag als nummer zestien, met één punt minder dan Willem II, en had 25.000 euro uitgetrokken om Fortuna Sittard aan te sporen, zo ging het verhaal. Voorzitter Ronald Lubbers verklaarde vervolgens dat dit een storm in een glas water was. Petrovic heeft de beelden ook gezien en is niet onder de indruk. "Draaien, draaien, draaien...", aldus Petro in gesprek met ESPN. "Niet met overtuiging."

De Montenegrijn wil er echter niet al te zwaar aan tillen. "Fortuna heeft het niet geaccepteerd, dat is toch iets anders. Of niet?", reageert hij. "Wij proberen altijd gewoon netjes en correct te voetballen. Als dat zo is en het mag: geen probleem. En als het niet mag... Ja, wat kan ik doen? Wij moeten toch winnen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws