'Hebben aantal clubs geïnformeerd bij Sparta, laat ik aan m'n zaakwaarnemer over'

'Hebben aantal clubs geïnformeerd bij Sparta, laat ik aan m'n zaakwaarnemer over'

Gepubliceerd: zondag 16 mei 2021 om 21:10zo 16-05-2021 om 21:10

Laatste update: zondag 16 mei 2021 om 22:07zo 16-05-2021 om 22:07

Abdou Harroui heeft bevestigd dat een aantal clubs interesse in hem hebben. De Sparta-middenvelder wordt de laatste weken in verband gebracht met meerdere clubs, waaronder Lille OSC. Harroui wil echter niet diep ingaan op de transferontwikkelingen rondom hem.

In een interview met Veronica Inside krijgt Harroui de vraag of de play-offs zijn laatste wedstrijden in het Sparta-shirt zullen worden. "Wie weet, er komt weer een transferwindow aan", vertelt hij lachend. "Ik wil me nu niet uitlaten over mijn toekomst, maar focussen op de play-offwedstrijd tegen Feyenoord. We gaan wel zien wat er gaat gebeuren."

Later in het gesprek laat Harroui toch wat meer los over zijn transfersituatie. "Het is niet iets nieuws, maar er zijn wel een aantal clubs die geïnformeerd hebben. Hoe ver dat allemaal is, laat ik aan mijn zaakwaarnemer en aan Van Stee (technisch directeur van Sparta, red.) over."

Harroui heeft er in het verleden geen geheim van gemaakt dat hij graag een transfer wil maken. Vorige zomer was de 23-jarige jeugdinternational nog dichtbij een transfer naar FC Groningen. Die ketste echter af. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws