'Senesi in Italiaanse belangstelling: topclub meldt zich voor Feyenoorder'

'Senesi in Italiaanse belangstelling: topclub meldt zich voor Feyenoorder'

Gepubliceerd: maandag 17 mei 2021 om 12:16ma 17-05-2021 om 12:16

AC Milan heeft zich officieel gemeld bij het management van Feyenoord-verdediger Marcos Senesi. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt. De 24-jarige Argentijn is al langer in beeld bij de Italiaanse topclub.

Voetbal International meldde twee weken geleden al dat Feyenoord nog weinig succes heeft in de pogingen om het contract van Senesi te verlengen. De linksbenige mandekker ligt momenteel nog tot medio 2023 vast in De Kuip, maar hij 'stelt voorwaarden waaraan de club onmogelijk kan en wíl voldoen', schreef het weekblad. Een zomers vertrek werd daarmee al waarschijnlijker.

Senesi wordt in Italiaanse media al maanden in verband gebracht met Milan en Napoli. I Rossoneri lijken nu dus serieus te worden. De Milanezen staan momenteel vierde in de Serie A en zijn met één duel te spelen in een felle strijd verwikkeld om het laatste Champions League-ticket. Hoeveel Milan wil betalen voor Senesi, is niet duidelijk. Feyenoord nam hem in 2019 voor zo'n zeven miljoen euro over van San Lorenzo.

Volgens Feyenoord Transfermarkt zit ook de Italiaanse voetbalbond achter Senesi aan. Zij informeerden naar de internationale status van de mandekker, die is opgeroepen voor het olympisch elftal van Argentinië.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws