Voetbal International: Feyenoord probeert contracten tevergeefs te verlengen

Voetbal International: Feyenoord probeert contracten tevergeefs te verlengen

Gepubliceerd: dinsdag 4 mei 2021 om 10:59di 04-05-2021 om 10:59

Laatste update: dinsdag 4 mei 2021 om 11:05di 04-05-2021 om 11:05

Feyenoord probeert de contracten van Marcos Senesi en Lutsharel Geertruida te verlengen. Dat meldt Voetbal International. Veel succes heeft het Rotterdamse offensief nog niet.

Na de afgang tegen ADO Den Haag (3-2) weet Advocaat het zwakke spel van Feyenoord voor een deel aan het feit dat spelers 'bezig zijn met contracten, toekomst of geld'. Daarmee blijkt de ervaren trainer onder meer te doelen op Geertruida en Senesi.

Geertruida is volgens Voetbal International 'al een tijd' met de clubleiding in gesprek over contractverlenging, maar een akkoord is ver weg: het verschil tussen vraag en aanbod is te groot. Daarnaast wil Feyenoord het contract van Marcos Senesi openbreken en verlengen, 'maar de Argentijn stelt ook voorwaarden waaraan de club onmogelijk kan en wíl voldoen', klinkt het. Een zomers vertrek van Senesi, die nog twee jaar vastligt, zou waarschijnlijk zijn. Geertruida is over veertien maanden transfervrij.

VI noemt ook Orkun Kökcü. Van de middenvelder is bekend dat hij begeerd wordt door onder meer AC MIian en AS Roma. Feyenoord verlengde onlangs het contract van Kökcü tot de zomer van 2025.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws