'Senesi kan Feyenoord redden, maar hij is nu nog maar 10 miljoen euro waard'

'Senesi kan Feyenoord redden, maar hij is nu nog maar 10 miljoen euro waard'

Gepubliceerd: zondag 9 mei 2021 om 13:40zo 09-05-2021 om 13:40

Mario Been is kritisch op Marcos Senesi. De Argentijnse verdediger leek een potentiële goudmijn voor Feyenoord, maar volgens de ESPN-analist hebben zijn prestaties van de laatste maanden een hap uit zijn marktwaarde genomen.

"Senesi is een speler die Feyenoord in de toekomst kan verkopen", begint Been bij Goedemorgen Eredivisie. "Hij is door ons allemaal geroemd en zou twintig of dertig miljoen moeten kosten. Maar nu zie je momenten waarop hij tekortkomt. Hij is heel kwetsbaar met lopende mensen."

Been komt vervolgens met voorbeelden van Senesi-fouten tegen Vitesse en ADO Den Haag. "Hij oriënteert zich niet goed - en dat heeft misschien ook met scherpte te maken. Soms is het schrijnend. Na de verloren kwartfinale van de KNVB (tegen sc Heerenveen, red.) is het bij Feyenoord gewoon een stuk minder geworden en ook Senesi heeft daar last van."

"Er werden bedragen van twintig of dertig miljoen genoemd, maar nu is hij - hopelijk - nog tien miljoen waard. Zulke spelers kunnen Feyenoord redden, maar je ziet zijn problemen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws