NEC wil VVV-captain overnemen: 'Daar zien we hem liever niet naartoe gaan'

NEC wil VVV-captain overnemen: 'Daar zien we hem liever niet naartoe gaan'

Gepubliceerd: maandag 17 mei 2021 om 17:54ma 17-05-2021 om 17:54

NEC hoopt Danny Post over te kunnen nemen van VVV-Venlo. De captain van de Limburgers, die dit seizoen degradeerde uit de Eredivisie met zijn ploeg, heeft aangegeven graag te willen vertrekken.

De Venlonaren spelen volgend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie en zijn al begonnen met de voorbereiding daarop. De hoop bestond dat Post zou blijven om een belangrijke rol te vervullen, maar de verdedigende middenvelder wil weg. "Gezien alles wat hij voor ons heeft betekend, gunnen we hem een mooie stap", zegt algemeen directeur Marco Bogers tegen Voetbal International.

Ondanks een doorlopend contract kan de 32-jarige Amsterdammer wellicht ook transfervrij vertrekken. VI weet dat NEC op de loer ligt, maar VVV twijfelt nog of het Post gratis de deur uit laat lopen. "Dat hangt er vanaf", zegt de algemeen directeur. "Of het om een buitenlandse club gaat, of om een concurrent. NEC? Daar zien we Danny natuurlijk liever niet naartoe gaan."

Het is nog niet zeker of de Nijmeegse ploeg volgend seizoen ook in de Keuken Kampioen Divisie speelt. NEC is nog in de race om promotie naar de Eredivisie en staat in de halve finale van de play-offs thuis tegenover Roda JC. Als die wedstrijd gewonnen wordt, strijdt het met FC Emmen of NAC Breda om een plekje op het hoogste niveau.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws