Tadic looft 'geweldige' teamgenoot bij Ajax: 'Is klaar om het nog beter te doen'

Tadic looft 'geweldige' teamgenoot bij Ajax: 'Is klaar om het nog beter te doen'

Gepubliceerd: maandag 17 mei 2021 om 20:30ma 17-05-2021 om 20:30

Laatste update: maandag 17 mei 2021 om 20:37ma 17-05-2021 om 20:37

Dusan Tadic vindt dat Antony een 'geweldig' eerste jaar achter de rug heeft bij Ajax. Dat vertelt de Ajax-captain voor de camera van VoetbalPrimeur, vlak na het ontvangen van de VP Award. Tadic denkt dat Antony er klaar voor is om het volgend seizoen nog beter te doen.

"Geweldig", antwoordt Tadic op de vraag over hoe hij denkt over Antony zijn eerste Ajax-seizoen. "Hij heeft in zijn eerste jaar geweldig gespeeld. Hij is jong, dus dan speel je soms een ongelofelijk goede wedstrijd en soms ook een mindere. Maar alles bij elkaar, denk ik dat hij een heel goed seizoen heeft gedraaid."

Wil je het gehele interview met Tadic bekijken? Check dan onderstaande video!

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Toch denkt Tadic dat Antony nog lang niet zijn limiet heeft bereikt bij Ajax. "Ik hoop en denk dat hij volgend seizoen nog beter wordt", stelt de Serviër, die vervolgens ook stelt dat men nog meer mag verwachten van Antony. "Ja, hij is een goede speler en weet hoe Ajax wil spelen. Hij is er klaar voor om nog beter te presteren", besluit de 32-jarige Ajax-vedette.

Tadic mag zich dit seizoen de trotse winnaar van de VP Award noemen. De 75-voudig international was dit Eredivisie-seizoen goed voor veertien goals en achttien assists. In Europees verband kwam Tadic ook nog eens tot vijf doelpunten en zes assists in twaalf wedstrijden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws