'NEC kan na één seizoen al forse winst maken op talentvolle aanvaller'

'NEC kan na één seizoen al forse winst maken op talentvolle aanvaller'

Gepubliceerd: maandag 17 mei 2021 om 22:17ma 17-05-2021 om 22:17

Elayis Tavsan staat in de belangstelling van Besiktas. De vleugelaanvaller van NEC draait een uitstekend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie en kan dat bekroond zien worden met een transfer naar de Turkse top.

De 20-jarige Tavsan is gedeeld clubtopscorer van NEC met elf doelpunten en heeft met zijn doelgerichtheid en zijn acties de interesse van Besiktas getrokken. Omroep Gelderland weet dat de kampioen van Turkije anderhalf miljoen euro zou willen betalen voor de aanvaller en dat er andere clubs zijn die ook op de loer liggen. Zo werd Galatasaray ook al aan hem gelinkt.

NEC zou binnen één seizoen veel winst kunnen maken op de handige linkspoot. In de zomer van 2020 werd Tavsan voor ongeveer twee ton overgenomen van Sparta, maar als het meezit kunnen de Nijmegenaren dus minstens zeven keer dat bedrag terugkrijgen.

De vleugelaanvaller kan nog promoveren met NEC. De Nijmegenaren wonnen afgelopen zaterdag met 0-4 bij Almere City en spelen in de halve finale van de Keuken Kampioen Play-offs tegen Roda JC. Tavsan zal er dan waarschijnlijk nog niet bij zijn, omdat hij geblesseerd is. Die kwetsuur hield hem in Flevoland ook al aan de kant.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws