Tadic over Wijndal: 'Niet nodig, als je hier niet wil spelen is dat ongelooflijk'

Tadic over Wijndal: 'Niet nodig, als je hier niet wil spelen is dat ongelooflijk'

Gepubliceerd: dinsdag 18 mei 2021 om 06:55di 18-05-2021 om 06:55

Dusan Tadic zit helemaal op zijn plek bij Ajax. De Servische aanvoerder heeft het zo goed naar zijn zin in Amsterdam dat hij afzag van een transfer naar FC Barcelona, zo onthult hij in De Telegraaf.

"Die kans was er vorig jaar, maar ik heb het niet gedaan. Dit is mijn club en daar doe ik alles voor", zegt Tadic, winnaar van de door de krant uitgereikte Gouden Schoen. "Het is de beste beslissing van mijn leven om naar Ajax te gaan. Het was vanwege de filosofie, de vele grootheden die hier hebben gevoetbald, de historie en de fans altijd al mijn droomclub. Ajax is de mooiste van allemaal."

De 32-jarige aanvaller was onlangs complimenteus over Owen Wijndal, maar hij ziet geen reden om de back van AZ persoonlijk te benaderen. "Het is ook niet nodig, denk ik. Dit Ajax is een van de beste ploegen van Europa. Als spelers niet zelf het gevoel hebben hier te willen spelen, is dat ongelooflijk. Iedere speler wil naar Ajax."

Tadic wil ook volgend seizoen de dubbel naar Amsterdam halen. "Maar daarnaast willen we ook in Europa successen boeken. Als we kleine details verbeteren, kunnen we ook Europees het verschil maken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws