Advocaat gecharmeerd van 'complete' middenvelder: 'Hij kan mee bij Feyenoord'

Advocaat gecharmeerd van 'complete' middenvelder: 'Hij kan mee bij Feyenoord'

Gepubliceerd: dinsdag 18 mei 2021 om 16:16di 18-05-2021 om 16:16

Dick Advocaat denkt dat Abdou Harroui het niveau van Feyenoord aankan. De 23-jarige middenvelder vertrekt komende zomer waarschijnlijk bij zijn club. Advocaat vertelt ook meer over de fysieke gesteldheid van Lutsharel Geertruida en Bryan Linssen.

Op de persconferentie in aanloop naar het play-offduel met Sparta, krijgt Advocaat de vraag of Harroui mee zou kunnen bij Feyenoord. "Ik vind van wel", antwoordt de Feyenoord-trainer. "Ik heb hem zelf een half jaar meegemaakt bij Sparta. Toen was hij nog een stuk jonger, maar hij heeft zich uitstekend ontwikkeld. Het is een complete middenvelder."

Woensdagavond zal Advocaat het met 'zijn' Feyenoord opnemen tegen Harroui. De Kleine Generaal kan dan niet beschikken over Linssen, die last heeft van zijn lies. Achter de naam van Geertruida, die tegen RKC Waalwijk geblesseerd naar de kant moest, staat een vraagteken. "Met Geertruida wachten we tot vanmiddag. Dan weten we er meer over", vertelt Advocaat.

De aftrap van het duel tussen Feyenoord en Sparta staat woensdagavond om 21.00 uur op de planning. De winnaar van die wedstrijd zal met FC Groningen of FC Utrecht strijden om een voorronde Conference League-ticket.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws