'Ik sta niet onder de douche te denken dat ik dit maar goed heb gedaan bij Ajax'

'Ik sta niet onder de douche te denken dat ik dit maar goed heb gedaan bij Ajax'

Gepubliceerd: dinsdag 18 mei 2021 om 19:44di 18-05-2021 om 19:44

Erik ten Hag hoopt dat andere Nederlandse teams sterker worden en meer succes behalen in Europa. De coach van Ajax ziet dat zijn club het leeuwendeel van de punten op de UEFA-lijst heeft binnengehaald en zou het graag anders zien.

Ajax TV blikte samen met de trainer van de Amsterdammers terug op het winnen van vijf prijzen en succesvol zijn in Europa in de afgelopen drie seizoenen. "Het zou prettig zijn als andere ploegen ook zo gaan presteren als Ajax", zegt Ten Hag op het clubkanaal. "Dat zou betekenen dat je naar twee Champions League-plekken toe kan en dat zou een heel mooi effect zijn. Daarom streven wij naar een sterkere Eredivisie."

Zichzelf op de borst kloppen voor wat de regerend landskampioen allemaal bereikt heeft, wil de Tukker echter niet. "Dit geeft alleen motivatie om het te vervolgen en daar kijken we nu al naar uit. Ik sta niet onder de douche te denken dat ik dit maar prachtig gedaan heb. Als ik van mijn spelers verwacht dat ze altijd beter worden, iedere dag weer, dan kan ik daar niet boven gaan staan. Dan moet ik zelf het goede voorbeeld geven."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws