'Grote schoonmaak bij Schalke, mogelijk wél toekomst voor Kolasinac en Huntelaar'

'Grote schoonmaak bij Schalke, mogelijk wél toekomst voor Kolasinac en Huntelaar'

19-05-2021 21:25
50

Schalke 04 is van plan om een grote schoonmaak te houden voor het nieuwe seizoen. Alle spelers die beschikken over een aflopend contract mogen vertrekken uit Gelsenkirchen, maar voor Sead Kolasinac en Klaas-Jan Huntelaar lonkt er nog wel een toekomst in de Veltins-Arena.

Ondanks de degradatie hoopt Schalke 04 ook volgend seizoen te kunnen beschikken over Kolasinac en Huntelaar, meldt Kicker. Of de spelers gehoor gaan geven aan die oproep, is nog maar de vraag. Kolasinac maakte in de winterstop de overstap van Arsenal naar Schalke en lijkt niet van plan om volgend seizoen in de Tweede Bundesliga te gaan spelen, terwijl Huntelaar in zijn tijd bij Ajax al aangaf dat dit zijn laatste seizoen als professional zou zijn.

Nabil Bentaleb, Michael Langer, Shkodran Mustafi, Alessandro Schöpf, Bastian Oczipka, Benjamin Stambouli, Goncalo Paciencia, Frederik Rönnow, Kilian Ludewig, William en Steven Skrzybski mogen vertrekken van de clubleiding. Het betekent dat Schalke het elftal voor volgend seizoen helemaal opnieuw op moet gaan bouwen.