Eagles haalt tweede aanwinst op: 'We waren voor de promotie al akkoord'

Eagles haalt tweede aanwinst op: 'We waren voor de promotie al akkoord'

Gepubliceerd: zaterdag 22 mei 2021 om 14:09za 22-05-2021 om 14:09

Go Ahead Eagles heeft de tweede versterking voor volgend seizoen al binnen. Na Ragnar Oratmangoen, die van Cambuur werd overgenomen, zal ook Philippe Rommens de stap naar Deventer maken.

Go Ahead heeft de transfer nog niet officieel aangekondigd, maar de middenvelder van TOP Oss heeft in gesprek met het Brabants Dagblad al aangegeven dat het rond is. "We hadden al een mondeling akkoord voordat zij promoveerden", zegt de Belg. "Het is altijd een doel geweest om in de Eredivisie te spelen. Spannend om dat nu te bereiken, maar ik heb er vooral heel veel zin in."

Rommens zal transfervrij naar Kowet vertrekken en daar weer samen komen te spelen met Oratmangoen. De twee kennen elkaar nog van hun gemeenschappelijke periode bij Oss. "Het is leuk om weer samen te spelen en om in een nieuwe groep spelers toch nog een vertrouwd gezicht te hebben."

De aanvallende middenvelder laat wel zijn broer Olivier achter. Of hij volgend seizoen nog in Oss speelt is nog maar de vraag, want ook de tweede Rommens-telg heeft een aflopend contract in het Frans Heesen Stadion.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws