Mundo Deportivo: Barcelona kijkt weer naar Ajax en moet 25 miljoen neertellen

Mundo Deportivo: Barcelona kijkt weer naar Ajax en moet 25 miljoen neertellen

24-05-2021 07:44
167

FC Barcelona kijkt naar Ajax: Lisandro Martínez staat nog steeds op het lijstje van de Catalaanse grootmacht, die op zoek is naar een linkspoot voor het centrum van de verdediging. Dat meldt Mundo Deportivo.

De keuze is beperkt, want Barcelona is op zoek naar een 'goedkope' verdediger. Het heeft alles te maken met de financiële problemen in Camp Nou, waardoor de komst van droomkandidaat Pau Torres (Villarreal) een onbegonnen zaak is. Martínez zou wél in aanmerking komen. De 23-jarige Argentijn moet volgens MD een slordige 25 miljoen euro kosten.

Van concrete belangstelling lijkt nog geen sprake: Barcelona wacht eerst af hoe de transfermarkt zich deze zomer ontwikkelt. Bovendien komen Eric García en Sergio Agüero eerst over van Manchester City. Ook de transfervrije Memphis Depay blijft in beeld.

Ajax nam Martínez twee jaar geleden voor zeven miljoen euro over van Defensa y Justicia. Hij ontpopte zich meteen tot vaste waarde, maar raakte aan het begin van dit seizoen opeens uit beeld. "Nou, ik kan je zeggen: dat ging echt niet zonder slag of stoot. Dat is een ouderwetse, die gaat dan gewoon flink tekeer op de training. Maar hij knokte zich terug", zei directeur Marc Overmars onlangs tegen Voetbal International.