PSV lijkt ED-nieuwtje te bevestigen met foto van groen-geel verlicht stadion

PSV lijkt ED-nieuwtje te bevestigen met foto van groen-geel verlicht stadion

Gepubliceerd: woensdag 26 mei 2021 om 06:50wo 26-05-2021 om 06:50

Laatste update: woensdag 26 mei 2021 om 06:54wo 26-05-2021 om 06:54

PSV gaat woensdag zijn tweede nieuwkomer voor het seizoen 2021/2022 presenteren. De transfer van de Braziliaanse verdediger André Ramalho is volgens het Eindhovens Dagblad 'kogeltje rond'.

Dinsdag werd al duidelijk dat PSV een akkoord had bereikt met Red Bull Salzburg over de 29-jarige stopper: zijn contract in Salzburg loopt nog één jaar door, maar zal voor 2,5 miljoen euro afgekocht worden. In Eindhoven wordt hij herenigd met trainer Roger Schmidt, met wie hij in Oostenrijk én bij Bayer Leverkusen werkte. Ramalho is dinsdag al in de buurt van het Philips Stadion gespot en heeft volgens het ED ook zijn medische keuring al doorstaan.

PSV lijkt via Twitter al een voorschot te hebben genomen op het aankondigen van de transfer: de nummer twee van het vorige Eredivisie-seizoen deelde via Twitter een foto waarin de hoeken van het stadion groen en geel verlicht waren, naar alle waarschijnlijkheid een verwijzing naar de Braziliaanse vlag. Ramalho zal na doelman Joël Drommel de tweede zomeraanwinst zijn voor PSV, dat echter nóg meer plannen heeft. De Eindhovenaren zijn gelinkt aan oude bekenden Davy Pröpper, Marco van Ginkel én Luuk de Jong, terwijl ook de Oostenrijkse back Phillipp Mwene in beeld is.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wordt PSV volgend seizoen kampioen?

Ja
41%
Nee, ze worden weer tweede
49%
Nee, ze gaan lager eindigen
10%
(2501 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws