Breaking news van Fabrizio Romano: Zidane stapt per direct op bij Real Madrid

Breaking news van Fabrizio Romano: Zidane stapt per direct op bij Real Madrid

26-05-2021 23:24 Laatste update: 23:33
50

Zinedine Zidane stapt per direct op als trainer van Real Madrid. Met dat nieuws pakt de doorgaans betrouwbare transferspecialist Fabrizio Romano van Sky Sport Italia uit woensdagavond.

In het geruchtencircuit werd er al voorzichtig gesproken over een mogelijk vertrek van Zidane bij Real, nadat De Koninklijke op de slotdag van de Primera División de titel misliep ten koste van rivaal Atlético Madrid. De Fransman heeft de beslissing inmiddels genomen, zo meldt Romano. Hij vertrekt per direct uit het Estadio Santiago Bernabéu.

In de Champions League strandde Real in de halve finale na een tweeluik met Chelsea. In Spanje werd het 1-1, in Engeland ging Chelsea er met een 2-0 overwinning vandoor. De ploeg van trainer Thomas Tuchel mag het daarom aanstaande zaterdag op gaan nemen tegen het Manchester City van Pep Guardiola.

Zidane begon in het voorjaar van 2019, vlak nadat Real Madrid door Ajax uit de Champions League was geknikkerd, aan zijn tweede ambtstermijn. Zizou bezorgde Real Madrid in totaal elf prijzen, waaronder drie Champions League-zeges en twee landstitels.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie