Koeman opgenomen in ziekenhuis: 'Hij heeft ons laten schrikken, maar gaat nu goed'

Koeman opgenomen in ziekenhuis: 'Hij heeft ons laten schrikken, maar gaat nu goed'

28-05-2021 13:10
67

Ronald Koeman is donderdag opgenomen in het ziekenhuis na een angstaanval. FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta laat weten dat het inmiddels weer goed gaat met de Nederlandse trainer.

Spaanse media schreven al dat Koeman met spoed naar het ziekenhuis was gebracht. De angstaanval zou zijn veroorzaakt door de stress over zijn toekomst in Camp Nou. "Ronald heeft nog een eenjarig contract, dat zorgt voor rust en we hoeven niet te haasten. We zijn rustig in gesprek", zegt Laporta vrijdag op de persconferentie. "Hij liet ons al schrikken, maar het gaat goed met hem. Hij moest naar het ziekenhuis, maar ik heb hem al gesproken. Ik heb verteld dat hij rustig aan moet doen."

Laporta wilde vrijdag nog niet zeggen of Koeman aanblijft. "We zijn eerlijk en open naar elkaar, en dat is goed. Maar hij is een coach die wij niet gehaald hebben: hij zat hier al, dus de gesprekken zijn nodig om te kijken of we dezelfde kant op willen gaan", liet de preses weten. Tegelijkertijd gaf hij te kennen dat tussenjaren niet bestaan bij Barça, ook niet voor 'Wembley-legende' Koeman.

Koeman moest een jaar geleden een operatie ondergaan vanwege hartproblemen.