Kluivert spreekt voorkeur uit: 'Hopelijk gaat het lukken, gaan het zien'

Kluivert spreekt voorkeur uit: 'Hopelijk gaat het lukken, gaan het zien'

28-05-2021 23:03
26

Justin Kluivert hoopt bij RB Leipzig te kunnen blijven. Officieel staat hij nog tot 2023 onder contract bij AS Roma, maar in Italië lijkt hij geen toekomst meer te hebben.

Kluivert speelde het afgelopen jaar op huurbasis voor Leipzig en wat hem betreft wordt de huurperiode verlengd. "Dat zou ik leuk vinden. Ik heb al vaker gezegd dat ik me goed voel in Duitsland. De competitie en het team bevallen me erg goed, dus het voelt goed", zegt Kluivert tegen ESPN.

Mochten Leipzig en Roma elkaar vinden, dan krijgt Kluivert te maken met Jesse Marsch, de nieuwe trainer. "Ik heb hem ook gesproken en daar heb ik een goed gevoel bij, ik denk dat hij dat ook bij mij heeft. Hopelijk gaat het lukken. We gaan het zien. Ik heb nog niet getekend en sta nog onder contract bij AS Roma, maar ik voel me wel goed in Duitsland."

Volgens Italiaanse media wil José Mourinho dat Kluivert blijft bij Roma. Hij neemt die berichten ter kennisgeving aan. "Ik heb nog niet met Mourinho gesproken. Misschien belt hij me, maar tot nu toe nog niet."