VI: Berghuis en De Jong 'dé droomkandidaten' van PSV, haast is geboden

VI: Berghuis en De Jong 'dé droomkandidaten' van PSV, haast is geboden

01-06-2021 11:48
166

Luuk de Jong en Steven Berghuis zijn 'dé droomkandidaten' van PSV om deze zomer naar het Philips Stadion te komen. Dat meldt Voetbal International. Of het lukt de twee aanvallers te strikken, is nog zeer de vraag.

PSV versterkte zich al met Joël Drommel, André Ramalho en Phillipp Mwene, terwijl Davy Pröpper en Marco van Ginkel de volgende doelwitten zijn. De Jong en Berghuis gelden volgens VI als droomkandidaten in Eindhoven. De twee Oranje-internationals moeten een verwacht vertrek van bijvoorbeeld Donyell Malen opvangen.

'Of het lukt beiden naar het Philips Stadion te halen, is echter zeer de vraag', klinkt het. De Jong lijkt alleen haalbaar als Sevilla een andere aanvaller strikt, terwijl Berghuis pas na het EK wil beslissen over zijn toekomst en ook kan rekenen op belangstelling van VfL Wolfsburg, de nieuwe club van Mark van Bommel. Wel heeft PSV contact met Berghuis en diens zaakwaarnemer Guido Albers.

Omdat de voorbereiding van PSV vanwege de tweede voorronde van de Champions League eind juni al begint, is er haast geboden: technisch directeur John de Jong zou snel kunnen doorschakelen naar alternatieven als een positief antwoord te lang uitblijft.