Van de Looi over Bijlow: 'Stel dat het zou gebeuren, dan keept hij niet'

Van de Looi over Bijlow: 'Stel dat het zou gebeuren, dan keept hij niet'

01-06-2021 20:20
88

De telefoon van Jong Oranje-coach Erwin van de Looi 'ontplofte' na de 2-1 overwinning van zijn ploeg op de leeftijdsgenoten van Frankrijk. Ook Frank de Boer zag de wedstrijd en feliciteerde de selectie. Over Feyenoord-keeper Justin Bijlow hebben De Boer en Van de Looi het (nog) niet gehad.

"Frank heeft mij voor en na die wedstrijd geappt, zeker", begint Van de Looi in gesprek met Voetbal International. "Wat hij schreef? Mooie prestatie, we hebben ervan genoten. Dat is leuk natuurlijk."

Toen het nieuws bekend werd dat Jasper Cillessen niet mee zou gaan naar het EK met het 'grote' Oranje, ging de aandacht al snel naar Jong Oranje-keeper Justin Bijlow. De Boer koos echter voor AZ-goalie Marco Bizot als vervanger van Cillessen. Van de Looi heeft niet met De Boer gesproken over Bijlow. "Ik heb helemaal niks gehoord dus ik hou er ook nul rekening mee."

Van de Looi hoopt de komende wedstrijden gewoon te kunnen beschikken over Bijlow. "Het lijkt mij voor Justin heel goed om hier te keepen. Stel dat het zou gebeuren. Stel zeg ik. Dan gaat hij daar naartoe en keept hij niet. Hij heeft dit jaar al sowieso weinig wedstrijden gespeeld. Volgens mij is het heel goed voor hem om te keepen. En voor ons ook trouwens."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie