Vitesse slaat nieuwe slag in Zwitserland en strikt ook FC Basel-aanvaller

Vitesse slaat nieuwe slag in Zwitserland en strikt ook FC Basel-aanvaller

02-06-2021 19:04
11

Vitesse heeft zich versterkt met Julian von Moos. De twintigjarige aanvaller wordt één seizoen gehuurd van FC Basel. De Arnhemmers hebben bovendien een optie tot koop bedongen.

Von Moos is al de tweede versterking uit Zwitserland voor Vitesse: de club haalde onlangs ook Toni Domgjoni binnen. Von Moos is een Zwitserse jeugdinternational. Hij kwam afgelopen seizoen tot vijftien duels bij FC Basel, maar speelde vooral in het beloftenteam. Het rechtsbenige talent kan op alle posities voorin uit de voeten, meldt de Gelderse eredivisionist.

"Met Julian krijgen we de beschikking over een talentvolle speler die in aanvallend opzicht multifunctioneel inzetbaar is. Verder ben ik content met het feit dat we wederom een speler hebben kunnen contracteren voordat de voorbereiding van start gaat", vertelt technisch directeur Johannes Spors op de clubsite. Naast Domgjoni en Von Moos versterkte Vitesse zich ook al met Ajax-keeper Daan Reiziger.

"Afgelopen seizoen heb ik de kans gekregen van FC Basel om speelminuten te maken in het eerste elftal. Met mijn assists heb ik van waarde kunnen zijn voor de ploeg. Bij Vitesse wil ik mijn ontwikkeling voortzetten. Ik kijk er naar uit om te beginnen", laat Von Moos weten.