'United en Dortmund onderhandelen: optimisme over transfer van Sancho'

4 juni 2021 om 19:08

Manchester United wil voor twee transferklappers zorgen. De Premier League-grootmacht is met Borussia Dortmund in gesprek over Jadon Sancho, meldt Sky Sports. Volgens La Gazzetta dello Sport is ook Cristian Romero in beeld op Old Trafford.

United, Dortmund en Sancho zijn 'voorzichtig optimistisch' over een transfer van de 21-jarige vleugelaanvaller, schrijft de Britse omroep. De clubs praten vooral over de hoogte van de transfersom en de voorwaarden voor de betaaltermijnen.

Die Schwarzgelben zijn deze zomer – onder de juiste voorwaarden - bereid om mee te werken aan een vertrek van de Engels international, bevestigde technisch directeur Michael Zorc vorige maand. ARD, BILD en Sport1 schreven al dat de Bundesliga-topclub niet langer 120 miljoen euro, maar nog 85 tot 90 miljoen voor Sancho vraagt.

Daarnaast zou United liefst 45 miljoen euro overhebben voor Romero. De Argentijnse verdediger van Atalanta Bergamo werd onlangs uitgeroepen tot beste verdediger van de Serie A. La Dea huurde hem dit seizoen van Juventus, maar beschikt over een optie tot koop. Voor Atalanta lonkt meteen een fraaie winst, aldus La Gazzetta.