De Graafschap laat ander Huntelaar-geluid horen: Wij waarderen hem enorm

De Graafschap laat ander Huntelaar-geluid horen: "Wij waarderen hem enorm"

Gepubliceerd: zaterdag 5 juni 2021 om 11:19za 05-06-2021 om 11:19

De Graafschap wil de situatie rond Klaas-Jan Huntelaar nuanceren. Supporters willen de spits dolgraag verwelkomen op De Vijverberg en hebben meerdere acties op poten gezet, maar concreet is het zeker niet.

De Graafschap-voorzitter Martin Mos gaf vrijdag in de Gelderlander aan dat er snel een gesprek komt met Huntelaar. Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp laat een dag later weten dat dit niet klopt. "Wij waarderen hem enorm, als boegbeeld van onze regio en oud-speler van de club", zegt Ostendorp op de clubsite van De Graafschap.

"Maar tussen hoop en realiteit zit nog wel een belangrijk verschil. Klaas-Jan heeft aangegeven dat hij de komende periode tijdens zijn welverdiende vakantie rustig wil nadenken hoe hij zijn leven na dit seizoen wil invullen. Met als belangrijkste vraag: wel of niet doorgaan met voetballen", vervolgt Ostendorp.

De Graafschap merkt dat de hype rond Huntelaar serieuze vormen aanneemt. De spits moet zich niet onder druk gezet voelen. "Wij hebben hem laten weten daarover graag een keer met hem van gedachten te willen wisselen, maar vinden dat het nu eerst tijd is voor de gedachten van Klaas-Jan zelf. Of hij wel of niet door wil gaan met voetballen en wel of geen toekomst voor zichzelf bij ons ziet, ligt bij hem. En wij respecteren hoe dan ook zijn keuze, welke keuze dat ook zal zijn."

Huntelaar doorliep de jeugdopleiding van De Graafschap en verkaste in 2000 naar PSV. Supporters van De Graafschap willen hem na achttien jaar terug zien keren op het oude nest.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat moet Huntelaar doen?

Naar De Graafschap
67%
Stoppen
33%
(1138 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws