ED houdt rekening met PSV-uittocht: vertrek van 12 spelers lijkt 'reëel'

ED houdt rekening met PSV-uittocht: vertrek van 12 spelers lijkt 'reëel'

Gepubliceerd: zaterdag 5 juni 2021 om 21:54za 05-06-2021 om 21:54

PSV versterkte zich al met Joël Drommel, André Ramalho en Phillipp Mwene, maar verwacht ook de nodige uitgaande transfers. Volgens het Eindhovens Dagblad moet de zomerse uittocht nog op gang komen, maar lijkt het vertrek van twaalf spelers 'reëel'.

In de defensie is een vertrek van Denzel Dumfries zo goed als zeker. Ook Timo Baumgartl lijkt voor een transfer te staan. Daarnaast zal Derrick Luckassen meteen weer worden uitgezwaaid, nadat hij terugkeert van zijn huurperiode bij Kasimpasa. Verder sluit het ED niet helemaal uit dat Nick Viergever vertrekt.

De krant voorspelt dat van de middenvelders Michal Sadílek, Érick Gutiérrez én Pablo Rosario volgend seizoen niet meer bij PSV spelen. De toekomst van Mohamed Ihattaren is hoogst onzeker. Dat is ook voor Ritsu Doan enigszins het geval. De Japanner kan een nieuwe kans krijgen van coach Roger Schmidt, maar een transfer blijft tegelijkertijd bespreekbaar.

Voorin moet Donyell Malen na het EK voor een transferklapper zorgen. Daarnaast zal Armindo Bruma vermoedelijk definitief vertrekken en zijn er nog vraagtekens rond Joël Piroe en Maximiliano Romero. Eerder tekende Lars Unnerstall al bij FC Twente.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws